Vulvapoli van Nederland 2017

Zaterdag 18 november hebben wij op onze landelijke LS informatiedag, de "Willem I. van der Meijden VulvAward" uitgereikt! Dit is een prijs voor de beste vulvapoli van Nederland, gekozen door leden van Stichting Lichen Sclerosus en patiënten van de vulvapoli's. Om voor deze prijs in aanmerking te komen hebben we twee stemrondes georganiseerd. In de eerste ronde kon er gestemd worden op "welke" vulvapoli.

En in de tweede ronde hadden wij een criteria-lijst gemaakt. Er waren vier genomineerden: Antonius ZH uit Sneek, Erasmus MC uit Rotterdam, Rooseveltkliniek uit Leiden/Delft en het Radboud ZH uit Nijmegen.Deze vulvapoli"s hebben allen voortreffelijk werk geleverd, anders wordt je niet genomineerd! Maar er kan er maar één de winnaar zijn en dat is de...Rooseveltkliniek !

Doordat dr. Wim van der Meijden niet aanwezig kon zijn door werkzaamheden in het buitenland. Heeft hij de beste vulvapoli 2017 in een videoboodschap bekend gemaakt.

De bijbehorende Award is dit jaar gemaakt door één van onze leden “Riek Mehlbaum-Howell” , een prachtig kunstwerk dat in ontvangst is genomen door dr. Bram ter Harmsel, directeur van de Rooseveltklinieken.

VulAward 2017
Oorkonde 1

Tevens kreeg de Rooseveltkliniek een oorkonde.

Roosevelt Kliniek

Behandelcentrum voor gynaecologie en dermatologie

Info
 

 

 

Delen op
nl_NLDutch
Spring naar toolbar