Beste vulvapoli van Nederland 2017

Zaterdag 18 november hebben wij op onze landelijke LS informatiedag, de “Willem I. van der Meijden VulvAward” uitgereikt! Dit is een prijs voor de beste vulvapoli van Nederland, gekozen door leden van Stichting Lichen Sclerosus en patiënten van de vulvapoli’s. Om voor deze prijs in aanmerking te komen hebben we twee stemrondes georganiseerd. In de eerste ronde kon er gestemd worden op “welke” vulvapoli. En in de tweede ronde hadden wij een criteria-lijst gemaakt. Er waren vier genomineerden: Antonius ZH uit Sneek, Erasmus MC uit Rotterdam, Rooseveltkliniek uit Leiden/Delft en het Radboud ZH uit Nijmegen.Deze vulvapoli”s hebben allen voortreffelijk werk geleverd, anders wordt je niet genomineerd! Maar er kan er maar één de winnaar zijn en dat is de…Rooseveltkliniek !

Doordat dr. Wim van der Meijden niet aanwezig kon zijn door werkzaamheden in het buitenland. Heeft hij de beste vulvapoli 2017 in een videoboodschap bekend gemaakt.

De bijbehorende Award is dit jaar gemaakt door één van onze leden “Riek Mehlbaum” een prachtig kunstwerk dat in ontvangst is genomen door dr. Bram ter Harmsel, directeur van de Rooseveltklinieken.
Tevens kreeg de Rooseveltkliniek een oorkonde.

Huidhelden

Daar is die dan, het filmpje van de Huidhelden. Ik merk dat ik het best heel kwetsbaar vind om dit te plaatsen. Als ik dat als voorzitter van De LS stichting al vindt, dan wil dat zeggen dat er toch echt een keer wat moet veranderen! Het moet uit de taboesfeer!

Aanmelden LS informatiedag

Er zijn inmiddels al weer wat plaatsen vrijgekomen, dus als u nog wilt aanmelden voor de LS dag stuur dan een mail naar 
Stichting Lichen Sclerosus

Met 300 deelnemers is de komende LS-informatiedag van 18 november a.s. helemaal volgeboekt !!

Wie zich nog wil aanmelden komt op de wachtlijst.
Uit ervaring weten wij dat er nog wel afmeldingen komen, dan zullen de aanmelders die op de wachtlijst staan op volgorde van binnenkomst alsnog in de gelegenheid gesteld worden om aanwezig te zijn op 18 nov.a.s.

Aanmelden LS informatiedag is niet meer mogelijk

!!!Vanaf vandaag is de inschrijving voor de LS informatiedag 2017 gesloten!!!

Spring naar werkbalk