Lid worden Forum

Als u lid wilt worden van het besloten lotgenotenforum, vul dan onderstaand formulier in.

Om de website, de groepen en het forum in stand te houden, zijn wij geheel afhankelijk van donateurs. Wilt u ons helpen ons werk te kunnen blijven voortzetten, steun ons dan voor € 25 per jaar. Als donateur heeft u tevens automatisch toegang tot de jaarlijkse LS-informatiedag.

Klik hier om donateur te worden

 

Deze informatie is voor nieuwe leden die zich nog in moeten schrijven!
Als u al ingeschreven bent, hoeft u het formulier niet nogmaals in te vullen, u kunt dan via het kopje “naar forum”, naar het forum toe! Voor vragen stuurt u een email naar de beheerder van het forum: beheerder@lichensclerosus.nl.

forum-701280__180

Wij vinden het belangrijk dat lotgenoten contact kunnen hebben met elkaar en vragen kunnen stellen aan deskundige moderatoren. Daarom hebben wij een forum via de website en een geheime facebookgroep. Op beide platforms kunt u in alle privacy uw vragen stellen en praten met lotgenoten.

Toegang tot het forum wordt pas verleend nadat u de onderstaande vragen hebt beantwoord en nadat deze gegevens zijn gecontroleerd en goed bevonden. Na het invullen en verzenden van onderstaand formulier, moet u zich ook registreren op het LS-forum (zie de tekst onder het formulier!).

Omdat wij zo zorgvuldig mogelijk om willen gaan met de vertrouwelijke gegevens van de forumleden, zijn wij genoodzaakt onderstaande vragen te stellen. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn alleen bekend bij de beheerders/moderators (zelf ook lotgenoten) van het forum. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de toelatingsprocedure en worden niet binnen of buiten het forum bekendgemaakt.
Het staat u volkomen vrij om op deze vragen al dan niet te antwoorden. Het blijft echter onze verantwoordelijkheid u op grond van deze gegevens toe te laten of te weigeren op dit forum. Wij hopen dat u hiervoor begrip kunt hebben.

Let op! Vergeet niet om u te registreren op het forum! Zonder registratie hoort u niets van ons en is toegang tot het forum niet mogelijk! Zie hieronder:

Naast het verstrekken van deze gegevens moet u (voor zover u dat nog niet heeft gedaan) zich ook registreren op het forum door daar het knopje “Registreren” te klikken en de procedure te volgen. Indien u een .com email adres hebt opgegeven en dat wilt gebruiken bij het registreren dan kan het even duren voordat dit lukt. De forumbeheerder moet eerst uw email adres  voor het forum op de “witte lijst” zetten. Dat gebeurt meestal binnen 1 dag.

Via deze link kunt u rechtstreeks naar de registratie-pagina van het forum gaan:

Registreren.

Na ontvangst en controle van de ingevulde gegevens en uw registratie op het forum wordt u z.s.m. al dan niet toegelaten tot dit forum. U ontvangt hierover persoonlijk bericht op uw email adres. Nadat u als gebruiker aan het forum bent toegevoegd, kunt u alle vertrouwelijke berichten lezen, maar de andere forumleden weten nog niet wie u bent. Daarom vragen we u om direct na toelating uw voorstelbericht zelf te plaatsen in het onderdeel ‘Even voorstellen’ van het forum, zodat uw lotgenoten u meteen welkom kunnen heten.

Inloggen op het LS-forum doet u in het vervolg hier: www.lichensclerosus.nl/forum

Met vriendelijke groet,
Beheerder LS-forum

Spring naar werkbalk