Huiskamerbijeenkomst georganiseerd door Stichting Lichen Sclerosus maandag 16 april

Ilona 3 hk

Op maandag 16 april heeft de eerste huiskamerbijeenkomst voor lotgenoten van Lichen Sclerosus plaatsgevonden!
Ilona hagelaars is de coördinator van deze bijeenkomsten en de eerste bijeenkomst was bij haar thuis en gold tevens als een try out.
Dit gastblog is dan ook door Ilona geschreven!

Ilona Hagelaars

Ik ben Ilona Hagelaars, 42 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 kinderen, 1 dochter van 11 en een zoon van 7. Naast mijn huishouden werk ik nog 3 dagen in de week (Baby -dump) en ben ik sinds november 2017 algemeen bestuurslid/coördinator steunpunten bij de stichting.

Op maandag 16 april, heb ik bij mij thuis de eerste huiskamer bijeenkomst georganiseerd, met 6 lotgenoten, de opzet is dat we dit landelijk gaan organiseren, het is  nog een try out, maar de eerste is succesvol verlopen!

Ilona 10 hk (2)

Na iedereen welkom te hebben geheten, zijn we d.m.v. een voorstelrondje al veel van elkaar te weten gekomen wat betreft LS en de ervaringen van lotgenoten. Zoals de verschillende vette zalven die een ieder van ons gebruikt. We hebben bijvoorbeeld ook oogzalf getest.

Ilona 8 hk

Een veel besproken onderwerp was de bekkenfysiotherapeut, dit omdat seks en LS een veel besproken onderwerp is. We konden hier met zijn allen natuurlijk vrij over praten, en dat is het mooie van zo'n bijeenkomst. Ieder werd met respect behandeld en in zijn waarde gelaten.

Illona 11 hk (2)

De dames waren ontzettend enthousiast en er werd al vrij snel contact met elkaar gelegd.

Ilona 2 hk (2)

Dus al met al voor herhaling vatbaar!

Ilona 5 hk
Delen op
Spring naar toolbar