Brigitte

Ik ben een vrouw van 73 jaar ik loop al van mijn 45 ste jaar met ls.
In het begin was het erg, smeren en nog eens smeren. Het werd iets minder maar na een paar jaren stak het in hevigheid weer op. Naar de dokter en die stuurde mij door,ik kwam daar een biopt genomen en smeren en over een half jaar terug komen. Zo een paar jaar doorgesukkeld, zij wist het ook niet meer. Toen kwam ik bij een professor die zei ik kan het helemaal wegsnijden. Dat was wel extreem. Weet je wat ik stuur u naar dokter van de Meyden. Ook weer gekeken en een biopt genomen en weer smeren met demovate en basiszalf. Om het half jaar terug komen jaar in en jaar uit. Toen ging ik weer voor controle , toen zei dr. van de Meyden ik neem nog een biopt omdat het er niet goed uit zag ik laat het direct onderzoeken want ik ga op vakantie, dan bel ik je voor de uitslag.

Maar niemand belde er. Ik gebeld met Ereasmus ziekenhuis dr. van de Meyden is er niet meer die is naar het Havenziekenhuis gegaan. Dat is dan niet leuk, maar ik ben toch naar de vulvapoli gegaan,zaten jonge dokters wisten het eigenlijk ook niet. Toen ben ik naar een derm atoloog hier in Oosterhout gegaan. Een goede arts. Maar die ging weer terug naar België. Weer een andere dermatoloog. Ook weer biopt genomen, en smeren alle hormoonzalven die er zijn. Nu zijn we zo ver dat ze het ook niet meer werkt.
Ik ben ten einde raad ik heb pijn, slaap niet veel. Geen ene creme of zalf helpt meer, en de huid wordt maar dunner dan gaat het bloeden. De jeuk is het ergste. Dit is mijn verhaal.

Groetjes

Delen op
Spring naar toolbar