Uitreiking fantastisch geldbedrag door Kringloopwinkel Steenwijk

Een tijdje terug werden wij gebeld door de Kringloopwinkel in Steenwijk dat wij op de nominatie stonden om een cheque te ontvangen voor onze stichting.

Weer een tijdje later ontvingen wij het bericht dat wij als stichting , samen met 3 andere goede doelen,  gekozen waren als goed doel die een mooie cheque in ontvangst mochten komen nemen

Donderdag 23 februari was het zo ver, ik Ellen Swanborn (voorzitter stichting lichen sclerosus) en Astrid Scheringa (secretaris stichting lichen sclerosus) reisden af naar het mooie Tuk..

Na een ontzettend hartelijk ontvangst met koffie en zelgebakken taartjes, uit de kringloopwinkel, mochten wij de cheque in ontvangst nemen. Op dat moment wisten wij nog steeds niet om hoeveel geld het eigenlijk ging.

Eerst moest ik natuurlijk even vertellen waar de stichting voor staat en wat wij precies doen

En daarna….

Wij wisten niet wat we zagen…wat een ontzettend mooi bedrag!

De innitiatiefnemer, die ons voorgedragen heeft, had als wens dat dit geld besteed gaat worden aan de VENUS-studie, een prachtig innitiatief waar wij heel graag gehoor aan geven en dus zullen zorgen dat het geld op de juiste bestemming terecht komt.

Wij willen via dit bericht de Kringloopwinkel Steenwijk, enorm bedanken voor dit fantastische bedrag en de meer dan hartelijke ontvangst die we bij jullie ervaren hebben.

Waar een klein dorp groot in kan zijn, is op deze kringloopwinkel  en zijn acties/daden zeker van toepassing.

Bedankt !

Delen op
Spring naar toolbar