Oproep NVDV, voor artikel in HEEL de HUID

Oproep van de NVDV (De Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.), voor in hun blad HEEL de HUID
 
Beste mensen,
Zoals jullie waarschijnlijk weten geeft de NVDV onder andere een publieksmagazine uit, getiteld HEELdeHUID. In dat magazine willen we graag vooral ook patiëntenervaringen naar voren brengen. Zo hebben we in het verleden onder andere thema’s als ‘tijd’ en ‘huid en kleding’ belicht. Hoe? 

Door gericht naar persoonlijke ervaringen te vragen.
Dat was een succes. Die aanpak beviel ons vooral goed omdat we om die manier een heterogeen scala ‘stemmen’ vanuit de ervaringswereld van huidpatiënten konden publiceren. En dat is een belangrijk oogmerk van ons magazine. We willen jullie daarom vragen om jullie medewerking inzake een thema dat we het komend najaar willen belichten. Dat is het thema ‘jeuk’. Bij dat thema denken we bijvoorbeeld aan vragen als: Hebt u continu jeuk, of meer in golven / vlagen, of alleen ’s nachts

heel de huid

Iedereen krijgt verder de vrije hand bij het invullen van dit thema. De redactie zal de inzendingen vervolgens redigeren.

Wel wordt het volgende gevraagd: Mogen we de verhalen afdrukken met vermelding van jullie volledige voor- en achternaam, of kiezen jullie ervoor anoniem te blijven; dat laatste zullen we natuurlijk respecteren.

Verhalen sturen naar: Destah Dekker (d.dekker@nvdv.nl).

Delen op

2 reacties op “Oproep NVDV, voor artikel in HEEL de HUID

  1. Ik heb enorme niet te beschrijven jeuk gehad. Weken lang. Kreeg anti schimmel eieren via de huisarts assistente. Die echt niet hielpen. Ik werd echt gek van de jeuk
    Niet doorgestuurd naar de huisarts
    . Deed ook ijsklontjes op mijn vagina. Sliep haast niet werd er echt helemaal gek van. Na 5 weken een afspraak gevraagd met de huisarts. Kon pas na 3 dagen . Een invalhuisarts schrok enorm. Dacht dat het een verdacht plekje was. Evt kanker. Met spoed naar een gynaecoloog gestuurd. Ha 10 dagen weer met enorme jeuk wachtend. De gynaecoloog zag het gelijk LS . Wij waren opgelucht dat het geen kanker was. Gelukkig werken dermovate en lanette goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar