Dank van het onderzoeksteam

Graag willen wij de Stichting Lichen Sclerosus danken voor de geweldige gift van  € 500,00 op het onderzoek: Schaamlipkanker-onderzoek: geen verminking meer. Ook enkele leden van jullie FB-groep hebben een spontane donatie gedaan; heel veel dank daarvoor. Ook namens het onderzoekteam.

“Beste leden van de Stichting Lichen Sclerosus,

Bij deze willen wij jullie bedanken voor jullie gulle donatie aan ons onderzoeksproject naar de behandeling van vulvakanker en risicofactoren voor het ontwikkelen hiervan, zoals de aanwezigheid van lichen sclerosus. 

We zullen dit bedrag goed besteden!

Als Radboudumc hebben we een florerende vulvapoli en zijn we altijd erg betrokken bij jullie Stichting. We komen graag een keer op een landelijke contactdag vertellen over onze bevindingen.

Groeten Joanne de Hullu, Hanny Pijnenborg en Noortje Pleunis"

onderzoeksteam

Onderzoek

In Nederland krijgen 400 vrouwen per jaar schaamlipkanker (vulvacarcinoom). Dit is een bedreigende vorm van kanker met veel impact op de fysieke, mentale en seksuele kwaliteit van leven van vrouwen. Het vulvacarcinoom wordt behandeld met een operatie waarbij de tumor in de schaamstreek wordt verwijderd, vaak in combinatie met 1 of meerdere lymfeklieren in de liezen. Hiermee is de kans op overleving na 5 jaar voor de hele patiëntengroep rond de 70%, maar wordt het vrouwelijk lichaam er wel ernstig door beschadigd. Dat moet en kan anders vindt dr. Joanne de Hullu.

Inmiddels is er al ruim € 16.000,00 opgehaald voor het onderzoek. Maar we zijn er nog niet. Er is nog ongeveer € 30.000,00 nodig om het onderzoek te kunnen starten.

Help jij ons mee?

Jij kunt ons helpen om het onderzoek vol te krijgen. Hoe? Doe een donatie op het onderzoek via doneer nu  of kom zelf in actie.

Je eigen actiepagina

Of maak  een actie aan (wandelen/hardlopen/garagesale/taarten bakken) en zamel geld in voor het onderzoek. Door een actie te starten heb je je eigen persoonlijke actiepagina. Met een foto wordt je actiepagina nog mooier en persoonlijker. Deel je persoonlijke actiepagina daarna met zoveel mogelijk bekenden en vraag ze je te sponsoren. Bovenin de menubalk bij actiestarten? vind je tips om je actie succesvol te maken.

Het zou fantastisch zijn als dr. de Hullu volgend jaar met haar onderzoek kan starten. Kom jij ook in actie?

Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is zorg continue in beweging. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn. Met uw bijdrage ondersteunt u het Radboud Oncologie Fonds en daarmee innovatief onderzoek tegen kanker! Zo zorgen we er samen voor dat met meer geld, meer onderzoek meer genezing er minder kanker zal zijn!

Delen op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch
Spring naar toolbar