Korting voor LS patiënten bij Swaens bamboo underwear

Swaens bamboo underwear "één van onze sponsoren", heeft een mooie actie voor LS patiënten.


 

1-a-logo-Swaens

De  gevoelige huid bij LS
De huid kan worden beschouwd als een belangrijk orgaan van ons lichaam. Een aangedane huid is erg teer en gevoelig, zeker op de plaatsen die door Lichen Sclerosus zijn aangedaan. Daarom wordt altijd geadviseerd om slipjes van een natuurlijk materiaal te dragen. De slips van Swaens bieden verlichting, voelen zacht aan op de huid en zijn absorberend en ademend.

Zacht bamboetextiel
Het materiaal in het kruisje is speciaal ontworpen voor het waarborgen van comfort en veiligheid. Een samenstelling van verschillend weefsel zoals fleece (voor het droge gevoel), badstof (voor absorptie van vocht en zalfvlekken) en een heel dun vliesje om alle vormen van doorlekken tegen te gaan. De broekjes zijn helemaal gemaakt van zacht bamboetextiel en daarmee een uitkomst voor dames en heren die te kampen hebben met deze vervelende aandoening.

Het gebruik van vette zalf wordt altijd aangeraden, maar een vervelende bijkomstigheid daarvan is dat dit weer vlekken in de kleding kan geven. Tijdens de jaarlijkse landelijk patiëntendag van 2019 kregen we veel enthousiaste reacties van dames die onze slips vorig jaar al hadden ontdekt.
Om blij van te worden!


Korting voor iedereen
Wij willen uw patiëntengroep laten kennismaken met Swaens. Met de code LS2021 krijgen ze 12,5 procent korting op een bestelling bij Swaens (ook de producten die al in de aanbieding zijn!). 

De code LS2021 is het hele jaar te gebruiken (geldig vanaf 08 februari 2021).
En klanten die al bij ons bestellen, kunnen deze code ook gebruiken. Een kortingscode voor zowel nieuwe als bestaande klanten!

Delen op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar toolbar