Webinar 7 november

Gisteren was het dan eindelijk zo ver, het webinar van Stichting Lichen Sclerosus. Het webinar was i.v.m. met Corona i.p.v. onze jaarlijkse lotgenoten/informatiedag.
Het was voor ons dus ook de eerste keer dat wij zoiets organiseerden en het was dus best spannend!

 

De ochtend was bestemd voor de mannen, met als sprekers:

dr. Marij Dinkelman (Uroloog)
dr. Laurens Barkema (Dermatoloog)

De middag was bestemd voor de vrouwen, met als sprekers:

dr.  Colette van Hees (Dermatoloog)
dr   Bram ter Harmsel (Gynaecoloog)
drs. Marjo Ramakers (Seksuoloog)
M.S.P.T. Tine van den Bos (Bekkenfysiotherapeut)

De zenuwen waren voor niets, want het webinar verliep vlekkenloos en de interactie met leden was precies zoals we gehoopt hadden. Ik denk dat we in ieder geval dit jaar weer heel veel goede informatie naar onze leden overgebracht hebben. En dat is bij een aandoening als LS ontzettend belangrijk!

Het presenteren van een webinar was voor mij natuurlijk ook compleet nieuw, maar ontzettend leuk om te doen.

Gelukkig had ik medebestuurslid Nettie Bosch aan mijn zijde, die alle vragen moest modereren. En dat heel knap gedaan heeft, er kwamen namelijk nogal wat vragen binnen en Nettie moest natuurlijk goed opletten of zo'n vraag al niet beantwoord werd. Een pittige klus dus.

Als laatste wil ik iedereen bedanken die dit webinar mogelijk hebben gemaakt.

De donateurs

De sprekers, die hun vrije zaterdag hiervoor opgeofferd hadden.

Nettie Bosch, die echt een fantastische klus heeft geklaard.

De beheerders en moderatoren van Facebook, die in de aanloop naar  dit webinar heel veel extra drukte hadden met het beantwoorden van de vragen over dit webinar.

Compilatie-Webinar.ai
Delen op

4 reacties op “Webinar 7 november

  • Beste Astrid, wij hebben gekozen voor een seksuoloog in onze medisch adviesraad, omdat de problemmen rondom LS grotendeels darmee te maken hebben. Groetjes, Ellen Swanborn

 1. Goedemiddag,
  Namens iedereen die niet in de gelegenheid was om te kijken zaterdag, zou ik graag willen weten hoe we dit terug kunnen kijken.
  Groet,
  Conny Kruit

  • Helaas betrof het hier een live webinar, die alleen door donateurs live bekeken kon worden. We gaan met de sprekers nog wel een keer om de tafel zitten hoe we dit op een gegeven moment kunnen delen, maar voor de artse zitten daar strenge regels aan vast, dus dat kan niet zomaar even snel gedaan worden. Het zou ook niet eerlijk zijn tegenover de donateurs als wij dit heel snel online gaan zetten, dus het komt, en dan ws in een versie dat het ook voor de artsen toelaatbaar is, maar wanneer dat kan ik niet zeggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch
Spring naar toolbar