Last van vulvaire huidirritatie door het gebruik van maandverband en inlegkruisjes?

Last van vulvaire huidirritatie door het gebruik van maandverband en inlegkruisjes? Wist je dat het gebruik van katoen daarvoor dé oplossing kan bieden? Katoen ademt namelijk veel beter waardoor er een minder broeierig gevoel ontstaat. Daarnaast is het hypoallergeen, super absorberend en zacht.

Daarom geven wij jullie graag de mogelijkheid om de voordelen van katoen te testen en gratis een Sanature proefpakketje aan te vragen! Stuur een mailtje naar info@sanature.com met je gegevens en probeer het uit!

Productinformatie van Sanature

productinfomatie-Sanature-1
productinformatie-Sanature-2
productinformatie-Sanature-3
Delen op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar