Vulvakanker, daar praat je liever niet over (Stichting Olijf)

Olijf logo

September is de internationale maand van de gynaecologische kanker (eierstokkanker, baarmoederkanker, baarmoederhalskanker, vaginakanker, schaamlipkanker/vulvakanker en trofoblastziekten). Dé maand dus dat Stichting Olijf extra aandacht vraagt voor deze kankersoorten en dit jaar in het bijzonder voor vulvakanker, oftewel schaamlipkanker. Een vorm van gynaecologische kanker waar veel vrouwen in stilte aan lijden, omdat ze daar te weinig over durven te praten. En daar moet maar eens verandering in komen.

Klik op de Button hiernaast om het hele artikel te lezen.

Ook Stichting Lichen Sclerosus zet zich hard in voor zelfonderzoek van de vulva!
Daarom is de folder "zelfonderzoek van de vulva" zo belangrijk!

Klik op onderstaande link om de folder te downloaden

 

Delen op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar