Weer publiciteit voor Lichen Sclerosus en de stichting

Interview in Noordhollands dagblad,
met Nasja Stokvis, die heel openhartig over haar lichen sclerosus spreekt!

In het voorwoord een stukje uit het interview met Ellen Swanborn (voorzitter stichting Lichen Sclerosus).

 

Delen op

5 reacties op “Weer publiciteit voor Lichen Sclerosus en de stichting

 1. Goedemiddag Mevrouw ,

  Hierbij wilde ik u mededelen ,dat ik het stukje in de krant van Nasja Stokvis een openbaring vond. Ik heb namelijk de zelfde problemen ,tot nu toe in het ongewis gezeten .Wel bij de huisarts geweest , die heeft mij een zalfje gegeven Vaseline cetomacrogol cremé FNA .Maar ik gebruikte ook een hormoon zalf daar voor (voor mijn gezicht)FLIXOVATE cremé dat gebruikte ik voor mijn vagina om dat in tesmeren dat hielp tegen de jeuk .Ik ben blij met het bericht van Nasja Stokvis .Nu kan ik er mee gaan naar mijn arts. Ben heel blij met dit schrijven. vriendelijke groet mevrouw Stringer Noor.

 2. Beste mevrouw Stringer,

  Goed om te horen dat er nu duidelijkheid voor u is!
  U kunt ook de patiëntenfolder downloaden via deze website (klik op de link), die kunt u ook meenemen naar uw huisarts!
  Verder wil ik de geheime lotgenotengroep graag onder uw aandacht brengen, veel mensen vinden daar steun en antwoorden!

  Groetjes,
  Ellen Swanborn

 3. Twee jaar lopen darren en eindelijk doorgestuurd nadat de gynaecoloog.

  Daar is vastgesteld dat ik ook die ziekte heb.

 4. Ik liep al 10 jaar bij de gynaecologen, tot ik een andere oplettende gynaecoloog kreeg,die een biopsie liet uitvoeren.Ik was 62 jaar toen LS dus werd ontdekt.Al die jaren uitstrijkjes die goed waren en medicijnen tegen schimmelinfecties. Ik gebruik Demovatezalf en vaseline en al jaren Synapauze zetpillen.Soms is het erg en dan opeens weer een tijd rustig.

 5. Ik loop ook al enige jaren bij de gynacoloog , veel googelen etc.
  En nu ontdek ik eindelijk dat er meer aandacht voor komt. Ik vind het ook zo
  moeilijk om het met mensen te bespreken. Ik gebruik ook Dermovate en Lannete zalf.
  Vandaag stuite ik op een site: http://www.Lsnederland.nl/meedoen-aan-onderzoek
  Ik heb een mailtje gestuurd en hoop op een uitnodiging.

  Vr.groet M. Boonstra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar toolbar