Weer publiciteit voor Lichen Sclerosus en de stichting

Interview in Noordhollands dagblad,
met Nasja Stokvis, die heel openhartig over haar lichen sclerosus spreekt!

In het voorwoord een stukje uit het interview met Ellen Swanborn (voorzitter stichting Lichen Sclerosus).

 

Delen op

3 Comments on “Weer publiciteit voor Lichen Sclerosus en de stichting

 1. Goedemiddag Mevrouw ,

  Hierbij wilde ik u mededelen ,dat ik het stukje in de krant van Nasja Stokvis een openbaring vond. Ik heb namelijk de zelfde problemen ,tot nu toe in het ongewis gezeten .Wel bij de huisarts geweest , die heeft mij een zalfje gegeven Vaseline cetomacrogol cremé FNA .Maar ik gebruikte ook een hormoon zalf daar voor (voor mijn gezicht)FLIXOVATE cremé dat gebruikte ik voor mijn vagina om dat in tesmeren dat hielp tegen de jeuk .Ik ben blij met het bericht van Nasja Stokvis .Nu kan ik er mee gaan naar mijn arts. Ben heel blij met dit schrijven. vriendelijke groet mevrouw Stringer Noor.

 2. Beste mevrouw Stringer,

  Goed om te horen dat er nu duidelijkheid voor u is!
  U kunt ook de patiëntenfolder downloaden via deze website (klik op de link), die kunt u ook meenemen naar uw huisarts!
  Verder wil ik de geheime lotgenotengroep graag onder uw aandacht brengen, veel mensen vinden daar steun en antwoorden!

  Groetjes,
  Ellen Swanborn

 3. Twee jaar lopen darren en eindelijk doorgestuurd nadat de gynaecoloog.

  Daar is vastgesteld dat ik ook die ziekte heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spring naar toolbar