Blog


Vanaf vandaag ga ik als voorzitter van de stichting Lichen Sclerosus een blog schrijven.

In dit blog zal ik onder andere beschrijven wat er achter de schermen zoal bij de stichting gebeurd. En voornamelijk hoe mijn leven als voorzitter er een beetje uitziet.
Want wat doet een bestuur en een voorzitter eigenlijk?

Dus een kijkje achter de schermen van Stichting Lichen Sclerosus.


 

Delen op

4 reacties op “Blog

  1. Sinds vorige week is de diagnose LS gesteld na 6 hele nare en buitengewoon pijnlijke maanden, ik wil zoveel mogelijk informatie verzamelen, ben donateur geworden maar helaas ben ik een volkomen digibeet en zit ik waarschijnlijk nu ook weer op een verkeerde site……
    Wat er allemaal achter de schermen gebeurt?
    De klachten, de pijn die ik 25 jaar geleden 6 jaar heb gehad was waarschijnlijk het begin van LS, de synapause heeft me lang geholpen, wanhoop doet me dit schrijven en ergens ben ik een prachtig gedicht tegen gekomen door een van de leden geschreven……..het vertelde alles!
    Met vriendelijke groet en ik zoek gestaag verder en helaas heb ik heel af en toe hulp van iemand maar de vanzelfsprekendheid van de jeugd is de moeilijkheid voor mij, misschien hoor ik iets van u of gaat dit verhaal ongezien de digitale wereld in! In wanhoop schrijft men veel zoniet alles!

  2. Succes met je Blog Ellen. Ja ik ben wel nieuwsgierig wat er zoal achter de schermen gebeurd. Ik heb daar geen idee van.

  3. Hoi Ellen, wat een goed idee, er gebeurt zóveel meer achter de schermen dan dat men verwacht. ben benieuwd !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar