LAREB bijwerkingencentrum

Gisteren met 33° een workshop bij het LAREB bijgewoond. Het LAREB is het meldcentrum voor bijwerkingen van medicatie. Het LAREB wilt meer gaan samenwerken met patiëntenorganisaties om zo gerichter vragen te kunnen stellen en beantwoorden over de bijwerkingen bij specifieke groepen patiënten. Het was super interessant en leuke bijkomstigheid was dat Agnes Kant (directeur van LAREB) een presentatie gaf. Het LAREB deed een oproep aan de organisaties om hun leden er op te wijzen, dat het heel belangrijk is om bijwerkingen te melden! Door het te melden kunnen zij er mee aan de slag! Dit geldt voor reguliere medicatie maar ook voor bijvoorbeeld de vitamine pilletjes van het Kruidvat! Dus als u bijwerkingen heeft van bijvoorbeeld de corticosteroïden zalf of een ander medicijn, meld het dan bij: 

bijwekingencentrum LAREB

Delen op
Spring naar toolbar