!!!NIEUW!!! Besloten Facebookgroep voor mannen

Op onze Lichen Sclerosus informatiemiddag 2016, hoorde wij dat er behoefte is aan een speciale groep voor mannen.
De problematiek bij mannen met Lichen Sclerosus is vaak anders dan bij vrouwen en daarom kunnen wij ons voorstellen dat de mannen behoefte hebben om daar met andere mannen over te kunnen praten.Vandaar deze facebook-groep “alleen voor mannen”. Deze groep staat nog helemaal in de kinderschoenen en daarom wil ik vragen of zoveel mogelijk mannen met LS zich aan willen melden als lid, zodat er dus daadwerkelijk een groep ontstaat die vragen kan stellen over LS en onderling lotgenotencontact kunnen hebben. Deze groep is in tegenstelling tot de groep van de vrouwen nog niet geheim maar besloten, dit om in het begin beter vindbaar te zijn. Als u lid bent, zouden wij het op prijs stellen als u zich in een eerste bericht even voorstelt!
Facebookgroep voor mannen:

https://www.facebook.com/groups/543150895883331/

Delen op
Spring naar toolbar